Φωνάζει ότι κόλλησες: Εάν έχεις αυτό το αθώο σύμπτωμα το βράδυ, τότε είσαι θετικός σε Όμικρον 5 ή Κένταυρο

Μπορεί η μετάλλαξη Όμικρον και όλες οι όλες οι υποπαραλλαγές της να έχουν επικρατήσει στην συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων από κορωνοϊό, ένα όμως νέο σύμπτωμα που συνδέεται με τη μετάλλαξη οδηγεί επιστήμονες να χαρακτηρίσουν τα νέα δεδομένα ως «διαφορετική ασθένεια».

Ο καθηγητής βιοχημείας του Trinity College με έδρα το Δουβλίνο, Luke O’Neill, μιλώντας στο Newstalk της Ιρλανδίας, ανέφερε την ύπαρξει ενός νέου συμπτώματος που προκαλείται λόγω της σύγκρουσης του κορωνοϊού με το ανοσοποιητικό σύστημα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

«Ένα επιπλέον σύμπτωμα για την μετάλλαξη Όμικρον 5 (BA.5) είναι οι νυχτερινές εφιδρώσεις», ανέφερε ο καθηγητής για τα νέα συμπτώματα που εμφανίζονται μετά τη σύγκρουση του αμυντικού μας συστήματος με τις μεταλλάξεις του covid-19.

Η εφίδρωση μπορεί να παρατηρηθεί τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες ακόμα και αν το δωμάτιο έχει δροσερή θερμοκρασία συμπληρώνοντας ότι θα βγουν νέα prosarmosm;ena εμβόλια τα οποία θα προβλέπουν και τα νέα συμπτώματα: «Όπως με την γρίπη, θα αλλάξετε το εμβόλιο με βάση την παραλλαγή που υπάρχει εκείνη τη στιγμή».


Δημοσιεύτηκε

σε

από