To Ναυάγιο: Ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα ξετυλίγεται

Ωραία ιστορία με σπουδαίους ηθοποιούς…

 

Το ναυάγιο είναι ο τίτλος της επόμενης μεγάλης παραγωγής του MEGA, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, του Σπύρου Πετρουλάκη και έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα ονόματα που στελεχώνουν το πρωταγωνιστικό καστ αλλά και την ιστορία.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Οι ιθύνοντες του MEGA, μετά την επιτυχία που σημειώθηκε φέτος τον τομέα της μυθοπλασίας, έχουν ήδη επιλέξει τα προγράμματα που θα προβάλουν την σεζόν 2023 – 2024, παρουσιάζοντας τους τηλεθεατές νέες καθηλωτικές ιστορίες υψηλών προδιαγραφών. Μια απ’ αυτές είναι “Το Ναυάγιο” που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη και αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες προβλήθηκε στον αέρα το πρώτο teaser, με πλάνα φουρτουνιασμένης και άγριας θάλασσας, δίνοντας στο τηλεοπτικό κοινό μια μικρή γεύση από την ιστορία της νέας φιλοδοξης δραματικής σειράς, σε παραγωγή της JK production, που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Γιάννης Χαριτίδης, ενώ το πρωταγωνιστικό Καστ στελεχώνεται από αγαπημένους ηθοποιούς.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MyTV, οι ηθοποιοί που έχουν συμφωνήσει να δώσουν σάρκα και οστά στους ήρωες του βιβλίου είναι:

 Γιάννης Στάνκογλου

Λεωνίδας Κακούρης

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Γιώργος Χρυσοστόμου

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Αναστασία Παντούση

Γιολάντα Μπαλαούρα

Γιώργος Χριστοδούλου

Γιώτα Φέστα

Γιώργος Σουξές

Νίκος Γκέλια

Το καστ αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ώστε να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, ώστε να υπάρχει το απαιτούμενο υλικό των επεισοδίων σύμφωνα με το μέχρι στιγμής προγραμματισμό του MEGA. Η νέα μεγάλη παραγωγή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Η ιστορία

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε το πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου Ηράκλειον στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά το 1966. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της  Άρτεμις. Η  Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο “Ηράκλειον” από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από κει για την Αθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι, ως μετανάστες.

Στο ναυάγιο ωστόσο που έγινε πάλεψαν για την ζωή τους. Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του “Ηράκλειον”, αντικρίζει την φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της.

Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα που καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από