Το Ναυάγιο: Το σκοτεινό παρελθόν χτυπά τη πόρτα με μοιραίες συνέπειες

Η Ειρήνη μένει στο σπίτι του Ιπποκράτη και σιγά σιγά του ανοίγει την καρδιά της. Συνεχίζει να ελπίζει ότι ο Απόστολος είναι ζωντανός όταν ένα τηλεφώνημα διαλύει όλες τις τις ελπίδες της. Αντίθετα ο Μάκης συνειδητοποιεί ότι η Λίνα είναι ζωντανή και φροντίζει να βρει την διεύθυνση της για να της επιστρέψει τον σκύλο της.

Ο Πέτρος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση όταν μπροστά στις νοσοκόμες ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να τον αναγνωρίσει ως γιο του ενώ οι δύο αρχαιοκάπηλοι συνεχίζουν να τον ψάχνουν μανιωδώς, για να του αποσπάσουν την βυζαντινή εικόνα που νομίζουν ότι έχει στην κατοχή του. Εκείνος καταφέρνει να το σκάσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μάλιστα παίρνει μαζί του το όπλο του Αντώνη.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Στο μεταξύ ο Άγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και ζητά την βοήθεια του για να μετατεθεί στο λιμενικό ενώ ο Τρύφωνας συνειδητοποιεί ότι η κόρη του δεν είναι ακόμα έτοιμη να φύγει και αποφασίζει, να επιστρέψει στα Κύθηρα και στους ασθενείς του και την αφήνει μόνη με τον άνθρωπο, που την έσωσε.

Παρόλο που η Ειρήνη σκέφτεται όλο και πιο έντονα να φύγει από το σπίτι του ο Ιπποκράτης την πείθει τελικά να παραμείνει και μάλιστα την καταφέρνει να ανοιχτεί να του μιλήσει για τον Απόστολο, τον οποίο έχασε και για τα όνειρα που έκαναν μαζί.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και ο Ιπποκράτης προσφέρεται να την ξεναγήσει στον κήπο του. Αυτή τη φορά είναι ο ίδιος που νιώθει την ανάγκη να της μιλήσει για την δική του ζωή γιατί η παρουσία της τον γαληνεύει πολύ.

Σύντομα όμως ένα τηλεφώνημα έρχεται να διαλύσει τα πάντα και να φέρει την Ειρήνη αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της από την μέρα που βγήκε ζωντανή στην στεριά.

Το νέο ότι ένα πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα της Κρήτης μπορεί να ανήκει στον Απόστολο την παραλύει και η αναμονή μέχρι να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του είναι βασανιστική.

Η Ειρήνη περιφέρεται σε άθλια κατάσταση περιμένοντας να μάθει αν όντως ο άντρας που λάτρευε χάθηκε οριστικά μαζί με το πλοίο το οποίο τους πήγαινε στο μεγάλο τους όνειρο.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Και ο Ιπποκράτης όμως αντιμετωπίζει τα δικά του φαντάσματα όταν ο αστυνομικός που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης έρχεται να ανακρίνει την Δήμητρα.

Ο Δημήτρης επιμένει να πάρει τη Λένα και να γυρίσουν οικογενειακώς στην Κρήτη όμως εκείνη τον πείθει να την αφήσει να μείνει στην Αθήνα μαζί με την αδερφή της. Πίσω στο χωριό η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάση παίρνει φωτιά και οι δυο τους θεωρούν ότι πρόκειται για δουλειά του Γιαννάκη για να τους πιέσει για τα λεφτά τους.

Ο Μάκης που συνεχίζει να αναζητά το κορίτσι που τον γοήτευσε στο Φοίνιξ βλέπει στην εφημερίδα ένα δημοσίευμα που αναπτερώνει τις ελπίδες του για να την ξανά βρει. Και ίδια η Λίνα όμως τον αναζητά και οι δυο τους καταλήγουν στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκαν.

Όμως ούτε τώρα καταφέρνουν να συναντηθούν. Ενώ ο Διονύσης πηγαίνει αργότερα να την επισκεφθεί έχοντας μεγάλα σχέδια κατά νου ο Μάκης ζητά από τον Γιώργη να του βρει την διεύθυνση της. Όμως πετυχαίνει στο σπίτι του τον Άγγελο.

Η τύχη τους φέρνει κοντά και έτσι η παρέα της αυλής αποκτά ένα νέο μέλος. Όταν πια ο Μάκης μαθαίνει που μένει η Λίνα παίρνει τον σκύλο της και πηγαίνει να της τον παραδώσει με την ελπίδα ότι θα κάνουν μαζί μία νέα αρχή.

Όσο για τον Γιώργη έχοντας μάθει πλέον που είναι θαμμένη η Ασημίνα παίρνει μερικά λουλούδια και πηγαίνει να την αποχαιρετήσει. Όμως την ίδια σκέψη κάνει και ο Βασίλης. Η συνάντηση των δύο ανθρώπων είναι αμήχανη και όταν ο Βασίλης ρώτα τον Γιώργη αν γνωρίζει τον εραστή της γυναίκας του η αντίδραση του προδίδει πολλά.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από