Το Ναυάγιο: Ο Μιχάλης αρνείται τα λεφτά του Παντελίδη

Και πολύ καλά κάνει…

Ο Παντελίδης αναλαμβάνει να καλύψει το πρόβλημα του Βασιλείου με την ληγμένη άδεια του πλοίου και φροντίζει να κλείσει το στόμα του Μιχάλη. Έτσι τον καλεί στο γραφείο του και του κάνει μία πολύ δελεαστική προσφορά προκειμένου να τον κρατήσει στην εταιρεία.

Όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να φέρει τους ενόχους της τραγωδίας στη δικαιοσύνη και του πετάει στα μούτρα τα λεφτά. Ο Διονύσης επιδιώκοντας κι άλλη δημοσιότητα καλεί στο στούντιο έναν δημοσιογράφο με την ελπίδα ότι θα κάνει τη Στέλλα να μιλήσει για το χαμό του Κυριάκου.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Και εκείνη πράγματι ξεσπάει στο μικρόφωνο κατηγορώντας όσους έστειλαν τον αγαπημένο της στον θάνατο. Ο Στελής είναι ένα ανθρώπινο ράκος μετά τον χαμό της κόρης του και ο καπετάν Αντρέας πηγαίνει να τον δει για να του δώσει κουράγιο και να τον πείσει να μην το βάλει κάτω.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή σίγουρος πια ότι είναι ασφαλής με τη νέα του ταυτότητα ως Αντώνης. Ξαφνικά όμως έρχεται αντιμέτωπος με την αστυνομία που φτάνει στην αυλή του ψάχνοντας για τον εγκληματία που κρύβεται εκεί.

 


Δημοσιεύτηκε

σε

από