Το Ναυάγιο: Δίνουν το πρώτο τους φιλί

Μα τι άλλο θα την βρει την κοπέλα…

Η Ειρήνη παίρνει την απόφαση να μείνει μόνιμα στην Αθήνα και ο Ιπποκράτης που γνωρίζει ότι η υγεία του πατέρα της δεν είναι καλή της το κρύβει για να την κρατήσει κοντά του.

Η Ειρήνη σπεύδει να παρηγορήσει τον Ιπποκράτη ο οποίος μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του ήταν στο Φοίνιξ και προφανώς χάθηκε στη θάλασσα ενώ ο Άγγελος υποψιάζεται τους περίεργους επισκέπτες που έχει ο Πέτρος και τον ρωτάει ευθέως ποιοι ήταν και γιατί τον ήθελαν.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, αυτός κατάφερε να τα μπαλώσει, όταν όμως μένει μόνος συνειδητοποιεί ότι κάτι λείπει από το δωμάτιο του. Ο Βασίλης από την πλευρά του συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος που τον γνώρισε στο πλοίο ήταν ο άντρας της Στέλλας και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, συζητώντας για την τραγωδία που άλλαξε τις ζωές τους.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Η Μελίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα ενώ η Αλίκη η νέα γραμματέας στην εφημερίδα του Γιώργη παίρνει το θάρρος να μοιραστεί μαζί του τις προσωπικές έρευνες που έχει κάνει για το ναυάγιο και καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή του.

Πίσω στην Κρήτη η Λαμπρινή βλέπει τον γιο της στον ύπνο της και το εκλαμβάνει σαν ένα σημάδι ότι ο Πέτρος είναι όντως ζωντανός. Όμως ο παπά Γρηγόρης δεν θέλει η γυναίκα του να έχει αυταπάτες και προσπαθεί να την συνεφέρει τονίζοντας ότι το παιδί της χάθηκε στη θάλασσα.

Την ώρα που ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον Τρύφωνα κάποιες καλές κρυμμένες πτυχές από το παρελθόν του η Ειρήνη παίρνει την απόφαση να φύγει και να επιστρέψει στα Κύθηρα.

Νιώθει πως έχει έρθει πια η ώρα να γυρίσει τον τόπο της και να προσπαθήσει να συμβιβαστεί με την νέα πραγματικότητα της ζωής της, αφήνοντας ταυτόχρονα τον άνθρωπο που την έσωσε, να πενθήσει τη γυναίκα του.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Όμως ο καιρός έχει για άλλη μια φορά τα δικά του γυρίσματα και δεν της το επιτρέπει. Η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να κάνει ένα δώρο στον Μάκη αλλά κάνει και μία γνωριμία που την ξαφνιάζει. Όλα δείχνουν πως η μοίρα παίζει ξανά παράξενα παιχνίδια και τα δύο παιδιά δεν θα καταφέρουν να συναντηθούν ούτε αυτή τη φορά.

Ξαφνικά όμως η τύχη τους αλλάζει. Δεν συναντιούνται απλώς αλλά δίνουν και το πρώτο τους φιλί που μάλιστα είναι πολύ παθιασμένο. Αμέσως μετά η Λίνα επιφυλάσσει στον Μάκη μία έκπληξη κι αυτός με τη σειρά του της χαρίζει το άρωμα του Αποστόλου και της Ειρήνης.

Στην Κρήτη ο Δημήτρης και η Μαρία συναντιούνται και κάνουν μια συζήτηση που μάλλον άργησε πολλά χρόνια. Εκείνος, μετά τα όσα έγιναν έχει πάρει τη γενναία απόφαση να χαρίσει στην οικογένεια της τα χρέη γεγονός που την συγκινεί βαθιά.

Ο Βλάσης πληροφορείται τα ευχάριστα και τρέχει γρήγορα στο σπίτι του να τον ευχαριστήσει, χωρίς φυσικά να ξέρει ότι εκεί βρίσκεται και η γυναίκα του. Πίσω στην Αθήνα ο Βασίλης και η Στέλλα περνούν την ώρα τους κουβεντιάζοντας, αυτή τη φορά για τον εραστή της Ασημίνας.

Τον εραστή αυτόν, τον Γιώργη, συναντά λίγο αργότερα εκείνη χωρίς όμως να ξέρει ποιον πραγματικά έχει απέναντί της. Αυτός από την πλευρά του συνεχίζει την έρευνα που κάνει για το ναυάγιο όμως και πάλι φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης είναι διαρκώς ένα βήμα πιο μπροστά.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από