Το Ναυάγιο Spoiler (13/11): Μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο κρύβει ένα ένοχο μυστικό (βίντεο)

Το νέο επεισόδιο της σειράς “Το Ναυάγιο” στο MEGA, έρχεται σήμερα και φέρνει συγκλονιστικές εξελίξεις! Το σημερινό (13/11) επεισόδιο φαίνεται να έχει τα πάντα, αγωνία, μυστήριο και ανατροπές!

Η Λίνα και η Βάσω που αναχωρούν για τα Χανιά, ο Μάκης που ανυπομονεί για το τηλεφώνημα της Λίνας, και ο Πέτρος που φαίνεται να λαμβάνει κάποια δυσάρεστη είδηση. Το δράμα είναι σίγουρα στον αέρα!

Η προσπάθεια του Ιπποκράτη να πείσει την Ειρήνη να βγουν για φαγητό, η διακριτική διαπραγμάτευση του Παντελίδη με τον Άγγελο και η αποτυχία του με τον καπετάν-Αντρέα, όλα προσθέτουν ένταση στην ήδη δραματική ατμόσφαιρα της σειράς.

Και ο Στελής που προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη, μόνο για να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη έκπληξη από τη Λαμπρινή, φαίνεται να προσθέτει μια ακόμα διάσταση στο σύμπλεγμα των γεγονότων.

Αλλά, βέβαια, το κεντρικό μυστήριο που απλώνεται σε όλο το επεισόδιο είναι η ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο. Τι άραγε μπορεί να κρύβει; Και ποιο είναι αυτό το “ένοχο μυστικό” που φυλάει; Ανυπομονώ να το μάθω!

Μην χάσετε αυτό το επεισόδιο του “Το Ναυάγιο” απόψε στις 22:50 – φαίνεται ότι θα είναι γεμάτο απρόσμενες ανατροπές και συναρπαστικές αποκαλύψεις!

Δείτε το trailer και ένα αποκλειστικό απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega.

«Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

 



Δημοσιεύτηκε

σε

από