Το Ναυάγιο: Το μεγάλο μuστικo που θα αποκαλυφθεί

Αρχίζουν τα δύσκολα για όλους…

Ο Τρύφωνας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας όπως θα δούμε στη σειρά «Το Ναυάγιο» και δεν θέλει η Ειρήνη να μάθει κάτι, για αυτό μοιράζεται το μυστικό του μόνο με τον Ιπποκράτη.

Ο Τρύφωνας επιστρέφει στα Κύθηρα και αφήνει την Ειρήνη στην Αθήνα να βρει ένα σπίτι και να ξεκινήσει τη ζωή της και πάλι, όπως είναι η επιθυμία της.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Όταν εκείνος υποβάλλεται σε κάποιες εξετάσεις και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν είναι καλά και πρέπει να χειρουργηθεί, θέλοντας να μην ανησυχήσει την κόρη του, δεν της λέει τίποτα.

Γνωρίζοντας όμως ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, λέει στον Ιπποκράτη να μην πει τίποτα στην Ειρήνη με την οποία έρχονται όλο και πιο κοντά.

«Θα τη σκοτώσει αυτό το νέο» του λέει ο Τρύφωνας και επιμένει ότι δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα και τον βάζει να υποσχεθεί ότι δεν θα της μιλήσει «Η Ειρήνη το μόνο που δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση είναι επιπλέον προβλήματα» του λέει.

Ο Ιπποκράτης στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο» του υπόσχεται ότι θα κάνει ότι του πει αν και πιστεύει ότι δεν είναι σωστό να μην ξέρει η Ειρήνη τίποτα.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Η κοπέλα όμως θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια, κάτι που θα την καταρρακώσει. Μιλώντας μαζί του στο τηλέφωνο θα του πει ότι θα πάει στα Κύθηρα.

«Γιατί πατέρα; Γιατί έπρεπε να το περάσεις μόνος σου αυτό» του λέει στεναχωρημένη και συνεχίζει λέγοντας του ότι θα είναι στο πλευρό του μέχρι να μην διατρέχει κανένα κίνδυνο…


Δημοσιεύτηκε

σε

από