Το Ναυάγιο: Ο Βασίλης μαθαίνει πως ο Γιώργης ήταν γκoμενoς της γυναίκας του

Δε θα πάει καλά αυτό…

Μπορεί να τους έχει χωρίσει ο θάνατος και ο Βασίλης να προσπαθεί να βρει τα πατήματα του, όμως δε λέει να ξεχάσει πως η γυναίκα του είχε εραστή και του είχε ζητήσει διαζύγιο. Τελικά δεν θα αργήσει να μάθει ποιος ήταν αυτός.

Ο Βασίλης έχει αρχίσει να δένεται με τον πρώην συνεργάτη της γυναίκας του τον Γιώργη Κανελλάκη και δε σταματά να τον ρωτά για τις ύποπτες κινήσεις της Ασημίνας, όταν ήταν εν ζωή και συνεργάζονταν καθημερινά.

Βοήθησέ με να μάθω ποιος ήταν ο εραστής της. Δεν μπορεί να μην πρόσεξες ποτέ κάποιες συζητήσεις της με άντρες εδώ μέσα” του είχε πει επανειλημμένως και θα του ξαναπεί αλλά απάντηση δεν θα πάρει από το στόμα του δημοσιογράφου.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Ξέρει ότι η αλήθεια θα τον πονούσε πολύ. Ο Βασίλης ωστόσο έχει αρχίσει να δένεται πολύ και με τη Στέλλα αφού είχε γνωρίσει τον άντρα Κυριάκο λίγο πριν παρασυρθεί μεσοπέλαγα από τα κύματα.

Οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμές με τους αδικοχαμένους συζύγους τους και κάπως έτσι ο Βασίλης θα της αποκαλύψει πως η Ασημίνα λίγο πριν χαθεί του είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη με έναν άλλον άντρα και θέλει διαζύγιο.

Ποιος είναι αυτός; Εμφανίστηκε μετά τον θάνατο της;” θα τον ρωτήσει και εκείνος θα της αποκαλύψει πως καιρό τώρα προσπαθεί να τον εντοπίσει. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Στέλλα όμως χωρίς να το γνωρίζει λίγο αργότερα θα πέσει πάνω του.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Σχεδόν καθημερινά η Στέλλα θα επισκέπτεται τον τάφο του Κυριάκου, ενώ μετά τη γνωριμία της με τον Βασίλη θα αφήνει ένα λουλούδι και σε εκείνον της Ασημίνας. Έτσι όταν δει έναν άγνωστο άντρα να κλαίει πάνω από το μνήμα της δεν θα διστάσει να του μιλήσει.

Είχαμε σχέση πάνω από ένα χρόνο. Σχεδιάζουμε να παντρευτούμε” θα της πει χωρίς να γνωρίζει ποια είναι και εκείνη απλά θα του εκφράσει τη λύπη της.

Όταν λίγες μέρες αργότερα δει το Βασίλη να μιλάει με τον Γιώργη θα ταραχτεί, ειδικά όταν ο πρώτος της εξηγεί πως ο άντρας με τον οποίο τον είδα να μιλάει είναι πρώην συνεργάτης της Ασημίνας και το τελευταίο καιρό είναι δικός του φίλος.

Μου συμπαραστέκεται. Είναι καλό παιδί και προσπαθεί να φέρει την αλήθεια στο φως” θα της πει. Η εγκυμονούσα φίλη του δε θα ξέρει αν πρέπει να του πει την αλήθεια για κάποιο διάστημα και για να μην ταράξει την σχέση των δύο φίλων θα απομακρυνθεί από το Βασίλη.

Όμως εκείνος θα προσέξει την αλλαγή στη στάση της και θα την ρωτήσει ανοιχτά τι συμβαίνει. Τότε εκείνη θα του αποκαλύψει. “Ο Γιώργης ήταν ο εραστής της γυναίκα σου. Τον είδα πάνω από τον τάφο της και μου το εκμυστηρεύτηκε“.

Ο Βασίλης θα χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια του και θα του ζητήσει εξηγήσεις. Θα είναι όμως αργά να του πει δικαιολογίες. Θα τον χτυπήσει και έπειτα θα εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από