Το Ναυάγιο: To ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Ο Γιώργης καλεί το Βασίλη και του ζητά να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV,  η Στέλλα αρχίζει να ψάχνει και σύντομα μαθαίνει σχετικά με τον Γιώργη και την σχέση που συνδέει τους δυο τους.

Ο Βασίλης πλέον είναι φίλος της, έχουν έρθει αρκετά κοντά και δεν ξέρει πως να του πει την αλήθεια, ότι ο Γιώργης ήταν εραστής της γυναίκας του. Μην μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση αρχίζει να τον αποφεύγει και αναπόφευκτα του κινεί την υποψία ότι κάτι έχει συμβεί.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Την ίδια στιγμή ο Γιώργης ετοιμάζεται να πάει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη μαζί με την Αλίκη, η οποία δεν υποψιάζεται ότι το ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να τινάξει το σχέδιο του στον αέρα.

Ενώ η απρόσμενη επίσκεψη της ο Φούλας αναγκάζει την Λαμπρινή να έρθει αντιμέτωπη με τους χειρότερους φόβους της, η επέτειος του Βλάση και της Μαρίας προκαλεί μία αναδρομή στο παρελθόν και βγάζει στην επιφάνεια ένα μυστικό. Την ίδια στιγμή ο Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι που έγινε παλιά και τους ενώνει.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από