Το Ναυάγιο: Λαμπρινή και Πέτρος μιλούν στο τηλέφωνο

Ο Άγγελος βοηθά τον Πέτρο να γλιτώσει από τους αρχαιοκάπηλους οι οποίοι συλλαμβάνονται. Αυτός απελευθερωμένος πια ανοίγει την καρδιά του στον Μάκη και τη Χριστίνα ενώ η Λαμπρινή προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τα χρήματα που τους έστειλαν και χωρίς να το ξέρει μιλά με τον γιο της.

Εφόσον δεν κατάφερε να βρει το ποσό που απαιτούσαν για να τον αφήσουν ήσυχο αλλά διάθεσε και τα τελευταία χρήματα που είχε για να σώσει τους δικούς του ο Πέτρος είναι αναγκασμένος να υποκύψει στους εκβιασμούς των ανθρώπων που τον κυνηγούν.

Με βαριά καρδιά συμφωνεί να κάνει αυτό που του ζητούν. Ένα έγκλημα με την ελπίδα ότι έτσι θα ξεμπερδέψει. Όμως ο Άγγελος βρίσκεται διαρκώς δύο βήματα πίσω του και παρακολουθεί κάθε κίνηση προσπαθώντας να προλάβει το κακό.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, την ίδια στιγμή στην Κρήτη η Λαμπρινή μαθαίνει ποιος έφερε τα λεφτά στην Σοφούλα και ζητά από το Νικολή να της δώσουν τα στοιχεία της Θοδώρας ώστε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν φτάνει η στιγμή ο Πέτρος να κάνει το έγκλημα που του ζητήθηκε έχει τον πιο κατάλληλο σύμμαχο στο πλευρό του.

Το σχέδιο που έχει καταστρώσει με τον Άγγελο δουλεύει ρολόι και οι αρχαιοκάπηλοι πιάνονται στα πράσα και συλλαμβάνονται. Για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο ο Πέτρος νιώθει ότι μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα χωρίς να πρέπει να κοιτά διαρκώς πίσω από την πλάτη του.

Και έτσι αισθάνεται έτοιμος να ανοιχτεί στους πιο κοντινούς του ανθρώπους, τον Μάκη και τη Χριστίνα για πρώτη φορά και να τους μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή του και για το ποιος πραγματικά είναι.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Στο μεταξύ η Λαμπρινή φτάνει στο σημείο να τηλεφωνήσει στην αυλή αναζητώντας τον Μάκη, όμως αυτός που πετυχαίνει στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο γιος της, τον οποίο νομίζει για νεκρό.

Η φωνή της μοιάζει οικεία και η σκέψη του Πέτρου τριγυρνά στο μυαλό της όμως προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι είναι απλώς η ιδέα της. Τα φαντάσματα του παρελθόντος συνεχίζουν να κυνηγούν τον Ιπποκράτη ο οποίος αρχίζει να βγάζει στην επιφάνεια έναν άλλο εαυτό, πολύ διαφορετικό από ότι έδειχνε μέχρι τώρα.


Δημοσιεύτηκε

σε

από