Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη

Μεγάλη τύχη Ειρήνη, κοίτα μην το χάσεις τέτοιο κελεπούρι 😛

Η ζωή θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε Ιπποκράτη και Ειρήνη και μάλιστα μετά την συγκατάθεση του μικρού Ορφέα που έχει αρχίσει να δένεται με την νεαρή κοπέλα.

Από τη στιγμή που βρέθηκε η βαλίτσα της Κλαίρης Πανοπούλου, στην αποθήκη του Λιμενικού με τα απολεσθέντα αντικείμενα του ναυαγίου όλοι είναι σίγουρο πως η γυναίκα του Ιπποκράτη ταξίδευε εκείνο το βράδυ από την Κρήτη κρυφά από όλους.

Ακόμα και η Ευγενία δείχνει να έχει δεχτεί το γεγονός αυτό όσο και αν δεν της κολλάν ακόμα ορισμένα κομμάτια του παζλ. Όμως το δύσκολο θα είναι όταν ο μικρός Ορφέας αντιληφθεί πως δεν θα δει ποτέ ξανά την μητέρα του.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Είναι άδικο! Γιατί το έκανε αυτό; Εγώ φταίω μπαμπά που μπήκε σε αυτό το καράβι;” θα ρωτήσει τον Ιπποκράτη ξεσπώντας σε κλάματα και μάταια εκείνος θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Έτσι, θα ζητήσει τη βοήθεια της Ειρήνης που λατρεύει τα παιδιά και δη τον Ορφέα.

Σε παρακαλώ μίλησέ του. Εγώ ό,τι και να του πω αντιδρά. Νομίζει ότι φταίω, τα βάζει με όλους μας. Εσένα από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισε σε ακούει” θα της πει και η Ειρήνη θα τρέξει στο δωμάτιο του όπου και θα τον βρει να κλαίει.

Σύμφωνα με το TV24, το μικρό αγόρι θα είναι απαρηγόρητο για το χαμό της μητέρας του και θα ζητάει απαντήσεις που μόνο η Ειρήνη θα καταφέρει να του δώσει. “Κανείς δε φταίει γι’ αυτό που συνέβη στην μαμά σου.

Σε σένα ερχόταν να σε δει και να σε σφίξει στην αγκαλιά της αλλά δε φταις εσύ που πνίγηκε. Θα είμαι εγώ στο εξής κοντά σου, θα σε προσέχω σαν να είμαι η μαμά σου, εντάξει;” θα του πει μεταξύ άλλων για να τον ηρεμήσει.

Ο Ορφέας θα νιώσει καλύτερα μετά την κουβέντα του μαζί με την Ειρήνη, γεγονός που θα προσέξει και ο Ιπποκράτης. Ο αξιωματικός του Λιμενικού που ήδη έχει έντονα συναισθήματα για εκείνη θα δεχτεί μία απρόσμενη ερώτηση από τον γιο του.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Γιατί μπαμπά δεν παντρεύεσαι την Ειρήνη; Την αγαπώ πολύ και θα ήθελα να γίνει η μαμά μου. Είναι πολύ καλή και με προσέχει συνέχεια” του λέει και ο άντρας μπαίνει σε σκέψεις για το πως θα ήταν η ζωή του αν γινόταν όλοι και επίσημα οικογένεια.

Ορφέα μου και η Ειρήνη σ’ αγαπάει πολύ και είμαι σίγουρος πως θα ήθελε να γίνει μαμά σου όμως ας μη βιαζόμαστε. Ο χρόνος θα δείξει” του λέει. Και μπορεί το μικρό αγόρι να μην καταλαβαίνει πολύ τα λόγια του μπαμπά του ωστόσο ένα μεγάλο χαμόγελο θα φωτίσει το πρόσωπό του.

Η πρόταση πάντως δεν θα αργήσει να έρθει όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, γεμίζοντας όλη την οικογένεια με χαρά και ελπίδα για το μέλλον. Η Ειρήνη ούσα έγκυος θα δεχτεί με χαρά την πρόταση του γοητευτικού άντρα που μπήκε στη ζωή της με τον πλέον απρόσμενο τρόπο και την γέμισε με χαρά.

Όμως η ευτυχία δεν θα κρατήσει για πολύ στο σπίτι του Ιπποκράτη Πανόπουλου αφού διάφορες πληροφορίες για το παρελθόν του αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από