Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη λέει όχι στη πρόταση γάμου και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει

Ο Ιπποκράτης στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο» βλέποντας πως δεν μπορεί να έχει την Ειρήνη υπό την επιρροή του της προτείνει να παντρευτούν, κάτι που ξαφνιάζει πολύ την κοπέλα.

Η Ειρήνη έρχεται σε δύσκολη θέση

Η Ειρήνη που ψάχνει για δουλειά με τη βοήθεια του Πέτρου, πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη, αλλά εκείνος την παρακολουθεί.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Ο Γιώργης κανονίζει να δώσουν μαζί συνέντευξη η Ειρήνη και η Λίνα, αλλά μετά ο Ιπποκράτης ζητά εξηγήσεις από την Ειρήνη, ενώ αργότερα πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και έρχονται σε κόντρα.

Εντωμεταξύ όπως θα δούμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Το Ναυάγιο» και σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Ιπποκράτης παρακολουθεί συστηματικά την Ειρήνη και καθώς παρατηρεί ότι δεν μπορεί να την επηρεάζει πλέον, φροντίζει να πάρει τα μέτρα του.

Έτσι σκέφτεται ότι η μόνη λύση είναι να την κάνει γυναίκα του, οπότε της κάνει πρόταση γάμου, μια κίνηση που φέρνει την Ειρήνη σε δύσκολη θέση. Η Ειρήνη όπως θα δούμε αρνείται την πρότασή του καθώς τρομάζει με την διπροσωπία αυτού του ανθρώπου. Παράλληλα, η Λαμπρινή, βρίσκει τη διεύθυνση του Πέτρου και ξεκινάει από την Κρήτη κρυφά να έρθει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Σύμφωνα με το youfly.com, φτάνει τελικά στην αυλή του σπιτιού που μένουν ο Πέτρος και ο Άγγελος και ο Μάκης και ξαφνικά ο Πέτρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν λίγα μόλις βήματα μακριά του βλέπει τη μητέρα του…


Δημοσιεύτηκε

σε

από