Το Ναυάγιο: Ένας παλιός έpωτας αναζωπυρώνεται

Η Μαρία όπως θα δούμε στη σειρά «Το Ναυάγιο» από τη στιγμή που το παρελθόν της επανέρχεται, ζει με τον φόβο μην αποκαλυφθεί ο βιολογικός πατέρας της Θοδώρας.

Το παρελθόν της Μαρίας έρχεται να ταράξει τη ζωή και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει εκείνη και ο Βλάσης. Ο παλιός της έρωτας με τον Δημήτρη Γιανακκάκη, αναζωπυρώνεται, παρόλα αυτά εκείνη πάνω απ’ όλα έχει την οικογένειά της.

Στη σειρά παρακολουθούμε τα ανυποψίαστα πρόσωπα του Βλάση και της Πολυξένης, τον Δημήτρη χαρούμενο και τη Μαρία να νιώθει άσχημα που δεν κατάφερε να κρατήσει τις δυο οικογένειες μακριά.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Η Μαρία και ο Βλάσης έχουν παντρευτεί γνωρίζοντας πως εκείνη περιμένει το παιδί κάποιου άλλου. Μάλιστα εκείνος μεγάλωσε τη Θοδώρα όπως βλέπουμε στο «Ναυάγιο» σαν πραγματική του κόρη.

Aλλά αυτό που δεν του έχει αποκαλύψει μέχρι τώρα η Μαρία είναι η ταυτότητα του βιολογικού πατέρα της κόρης τους, του Δημήτρη Γιαννακάκη, ο οποίος έδειξε το πιο σκληρό του πρόσωπο στον Βλάση, όταν χρειάστηκε να δανειστούν από αυτόν χρήματα γυρνώντας από το εξωτερικό.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από