Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης ξεφεύγει και κάνει την ζωή της Ειρήνης μαρτύριο

Καθηλώνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Ναυάγιο”, με την Ειρήνη να αναγνωρίζει και να λέει στον Ιπποκράτη ότι ο γάμος τους ήταν ένα τεράστιο λάθος.

Θα δούμε ότι τελικά η Ειρήνη θα δεχθεί να παντρευτεί τον Ιπποκράτη. Η μεγάλη της αγάπη στον Ορφέα αλλά και η ασφάλεια που νιώθει πλάι στον Ιπποκράτη, την κάνουν τελικά να πει το πολυπόθητο ναι, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Αυτό, σύμφωνα με το TV24, θα δώσει μεγάλη χαρά και στον πατέρα της, τον Τρύφωνα. Όμως, μετά από ένα διάστημα, η Ειρήνη θα δει ότι τελικά το πρόσωπο του Ιπποκράτη δεν είναι και τόσο αθώο και θα νιώσει ότι κάτι κρύβει αλλά και ότι την έχει υπό τον έλεγχο του. Θα αρχίσει να παρακολουθεί τις κινήσεις της και η Ειρήνη θα αντιδράσει άσχημα.

Θα του επισημάνει πως δεν θέλει να την ελέγχουν, ενώ δεν θα διστάσει να του πει ότι αμφιβάλλει αν μπορούν να συνεχίσουν, καθώς άλλαξαν τα συναισθήματά της προς αυτόν.

Η συμπεριφορά του Ιπποκράτη τρομοκρατεί την Ειρήνη και την απομακρύνει. Ο Ιπποκράτης από την άλλη, θυμώνει με αυτά που ακούει και θα δράσει.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από