Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 43, 44, 45, 46

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 43, 44, 45, 46. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 43, 44, 45, 46

Το Ναυάγιο  επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 43 στις 14/1/2024

Επεισόδιο 43

Κυριακή

Ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη και απογοητεύεται ενώ την ίδια ώρα η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες.

Ο Γιώργης δίνει στην Στέλλα το όνομά του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να την μαλακώσει. Η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης ετοιμάζουν ένα δείπνο έκπληξη για την Ειρήνη ώστε να την πείσουν να πει το ναι αλλά εκείνη τους ανακοινώνει ότι έχει άλλα σχέδια.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο κανονίζεται στο σπίτι της Λίνας και εκεί συγκεντρώνονται η οικοδέσποινα με την Ειρήνη και του εξιστορούν τις τραγικές στιγμές που έζησαν.

Μόνο που την Ειρήνη μέσα σε αυτό το σπίτι περιμένει μία τεράστια έκπληξη: το άρωμα της, αυτό που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα, είναι εκεί μπροστά στα μάτια της! Η Ειρήνη εξιστορεί στην Λίνα και στην Γεωργία την ιστορία του αρώματος και προσπαθεί να καταλάβει πως έφτασε στα χέρια της.

Παράλληλα ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα μετά την κρίση του Τρύφωνα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μάκης γνωρίζοντας τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη την φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος που βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα.

Η Στέλλα ζητάει από τον Μιχάλη την διεύθυνση του ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και ο Βασίλης φοβάται για τα σχέδια της. Ο Πέτρος κάνει ένα τεράστιο δώρο στην Ειρήνη αλλά ο Ιπποκράτης παρασυρμένος από τον θυμό του για την απουσία της, της λέει κάτι που θα γυρίσει τον κόσμο της ανάποδα…

Το Ναυάγιο  επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 44 στις 15/1/2024

Επεισόδιο 44

Δευτέρα

Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη αλλά η ίδια δεν αντιδρά με τον τρόπο που φανταζόταν. Ο Τρύφωνας, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα καταφέρνουν να κρύψουν από την Ειρήνη την ασθένεια του πατέρα της για λίγο ακόμα. Ο Γιώργος παρηγορεί την Αλίκη μετά τον σκληρό βιασμό της από τον Παντελίδη αλλά εκείνη αντιδρά αναπάντεχα.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Ο Άγγελος δένεται ακόμα περισσότερο με τη Βάσω ενώ ο Δημήτρης κατηγορεί τη Μαρία ότι τον απατούσε με τον Βλάση. Της ζητά εξηγήσεις αλλά επεμβαίνει ο Βλάσης που ζητάει κι αυτός με τη σειρά του εξηγήσεις. Η Ειρήνη φαίνεται αποφασισμένη να ακούσει την καρδιά της και να απορρίψει την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη όταν ανακαλύπτει σοκαρισμένη κάτι που ανατρέπει τις ισορροπίες μέσα της. Το σχέδιο του Ιπποκράτη δουλεύει και η Ειρήνη γίνεται ευάλωτη καθώς μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της. Ο Πέτρος από την άλλη δεν μπορεί να σταματήσει να την σκέφτεται.

Το Ναυάγιο  επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 45 στις 16/1/2024

Επεισόδιο 45

Τρίτη

Ο Γιώργης μοιράζεται με τον Βασίλη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα κι αυτός πηγαίνει να την βρει για να μάθει τι σχεδιάζει. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Στέλλα έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο και επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο. Στο μεταξύ ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την κίνηση του με την Ειρήνη την ώρα που αυτή δίνει επιτέλους μία απάντηση στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη.

Η Λίνα αποφασίζει να πει επιτέλους στον πατέρα της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Τα χτυπήματα πέφτουν βροχή πάνω στον Δημήτρη που έχει πειστεί ότι η Μαρία τον απατούσε με τον Βλάση και αντιδρά άσχημα. Έπειτα από όσα του λέει η κόρη του αποφασίζει να ανέβει στην Αθήνα αλλά όχι μόνος του. Τον συνοδεύει ο Στέφανος! Ο Μάκης όμως δεν γνωρίζει ότι η Λίνα έχει αρραβωνιαστικό…

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από