Το Ναυάγιο: Ο καπετάν Στελής βοηθά την Λαμπρινή να βρει τον γιο της

Ο Ιπποκράτης θέλει να παντρευτεί άμεσα την Ειρήνη και χρησιμοποιεί την ασθένεια του πατέρα της για να το πετύχει. Ο Πέτρος που μαθαίνει για τον γάμο είναι έξαλλος και δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Καθώς εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει γιατί παντρεύεται τον Ιπποκράτη λιποθυμά στα χέρια του.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Μάκης δεν μπορεί να πιστέψει πως η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη με άλλον και της λέει ότι δεν μπορεί να την συγχωρήσει για το ψέμα της. Έτσι, οι δυο τους χωρίζουν. Μάταια ο Άγγελος προσπαθεί να τους τα ξαναβρεί.

Η Στέλλα θέλει να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου την μοιραία βραδιά του ναυαγίου. Μάλιστα, δεν θα διστάσει να φτάσει ακόμα και στον φόνο. Η Λαμπρινή προσεγγίζει τον καπετάν Στελή και του ζητά να την βοηθήσει να βρει τον γιο της, που είναι σίγουρη ότι ζει στην Αθήνα.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη με τον Στέφανο και φεύγει από κοντά της σοκαρισμένος. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη ψάχνει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα.

Παράλληλα, ο Παντελίδης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξανά μιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς που θα απευθυνθεί για να το πετύχει. Στο μεταξύ η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε τον Κυριάκο και της δίνεται μία μοναδική ευκαιρία.

Την ίδια ώρα ο Ιπποκράτης προσπαθεί να επισπεύσει τον γάμο του με την Ειρήνη αλλά τα σχέδια του τα ακούει ο Άγγελος, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Πέτρο. Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που αγαπάει παντρεύεται άλλον και θα κάνει τα πάντα, αυτός ο γάμος να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Παράλληλα ο Άγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για την Λίνα ενώ η Λαμπρινή αναθέτει μία αποστολή στον Στελή. Του λέει ότι θέλει να την βοηθήσει να βρει τον γιο της και ότι είναι πεπεισμένη πως δεν χάθηκε στο ναυάγιο, αλλά ζει κάπου στην πρωτεύουσα.

Ο καπετάνιος αναχωρεί για την Αθήνα για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από