Το Ναυάγιο: Ο Στελής στο πλευρό της Λαμπρινής

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια στο Ναυάγιο με την Λαμπρινή να ζητάει βοήθεια από τον Στελή, για να βρει επιτέλους τον γιο της, τον Πετρή.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Λαμπρινή είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα στο Ναυάγιο. Ψάχνει διακαώς τον γιο της, την ώρα που όλοι νομίζουν πως είναι νεκρός από το ναυάγιο.

Η Λαμπρινή, με το ένστικτο της μάνας, είναι σίγουρη πως ο γιος της ζει και κρύβεται κάπου στην Αθήνα. Μάλιστα, μέσω της αδερφής του Μάκη και κρυφά απ’ όλους, η Λαμπρινή ταξίδεψε στην Αθήνα κι έφτασε μέχρι την αυλή της Χριστίνας για να βρει τον Πέτρο. Αλλά μάταια.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Μία ανάσα τους χώριζε, αλλά ο Πέτρος φοβήθηκε να βγει από την πόρτα κι έτσι η Λαμπρινή δεν τον συνάντησε ακόμη. Θα την δούμε να επιστρέφει στην Κρήτη άπραγη, αλλά χωρίς ακόμη να χάνει τις ελπίδες της.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ των νέων επεισοδίων, ο καπετάν Στελής, που έχασε την κόρη του στο ναυάγιο, θα ανέβει Αθήνα για δουλειές και το λέει στην Λαμπρινή. Εκείνη αμέσως του λέει να την βοηθήσει να βρει το παιδί της. Ο καπετάν Στελής θα την βοηθήσει. Για να δούμε όμως, ποια θα είναι η κατάληξη.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από