Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης διαλύει όλα της τα όνειρα

Ο Ιπποκράτης σχεδιάζει τον γάμο του με την Ειρήνη, όμως εκείνη λαμβάνει ένα γράμμα από τα Κύθηρα και ονειρεύεται να φύγει στη Γαλλία. Ο Παντελίδης ανακαλύπτει το διπλό παιχνίδι που του παίζει η Αλίκη και παγιδεύει αυτήν και τον Γιώργη ενώ ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι η Λίνα και ο Στέφανος αρραβωνιάστηκαν στα ψέματα.

Η συμπάθεια που πηγαία αναπτύσσεται ανάμεσα στον Πέτρο και τον Τρύφωνα σπρώχνουν τον δεύτερο στο να τον καλέσει αυθόρμητα στον γάμο της κόρης του με τον Ιπποκράτη.

Όμως, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η πρόσκληση αυτή είναι μαχαίρια στην καρδιά του Πέτρου, ο οποίος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος παντρεύεται έναν άλλον άντρα και μάλιστα, κάποιον τον οποίο δεν αγαπάει.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Καταφέρνει παρόλα αυτά να συγκρατηθεί και να αρνηθεί ευγενικά την πρόσκληση την ώρα που ο Ιπποκράτης κάνει όνειρα για τους εορτασμούς που θα ακολουθήσουν τον γάμο. Πολύ σύντομα όμως τα όνειρα αυτά θα γκρεμιστούν όταν ένας φάκελος από τα Κύθηρα θα φτάσει στο σπίτι του με παραλήπτη την Ειρήνη.

Οι Γάλλοι επανέρχονται και της ζητούν να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συνεργαστούν και η πρόταση αυτή ξύπνα ξανά μέσα της την φλόγα της δημιουργίας. Θυμάται τα δικά της όνειρα, αυτά που μοιράζονταν με τον Απόστολο και σκέφτεται να ακολουθήσει την καρδιά της και να φύγει μακριά.

Όμως, ο Ιπποκράτης δε σκοπεύει να την χάσει μέσα από τα χέρια του. Ήδη σκέφτεται τον τρόπο για να της κόψει τα φτερά και να την κρατήσει κοντά του αναγκάζοντας την εγκαταλείψει οριστικά τα σχέδια της να φύγει στο εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή η Λίνα μαθαίνει για το ατύχημα που είχε ο Μάκης στη δουλειά και ανησυχεί πολύ. Κάνει άλλη μία προσπάθεια να τον πλησιάσει με την ελπίδα ότι τώρα επιτέλους θα δεχτεί να ακούσει τις εξηγήσεις της, όμως εκείνος παραμένει ανένδοτος και επιμένεις στο χωρισμό.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Ενώ η Ειρήνη, ύστερα από όσα πέρασε επιτρέπει για πρώτη φορά στον εαυτό της να κάνει ξανά σχέδια και όνειρα για το μέλλον και για το καινούργιο της εργαστήριο αρωμάτων, ο Ιπποκράτης καταστρώνει τα δικά του σχέδια για να της διαλύσει κάθε ελπίδα.

Ο Μάκης πηγαίνει τελικά στο ραντεβού που του κλείνει η Λίνα όμως όχι για τον λόγο που νομίζει εκείνη, η οποία συνεχίζει να ελπίζει για μία επανασύνδεση.

Την ίδια στιγμή πίσω στην Κρήτη, ο Δημήτρης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μαρίας αποφασισμένος να ακουστούν αυτή τη φορά όλες οι αλήθειες του παρελθόντος, μόνο που την μεγαλύτερη αλήθεια την μαθαίνει τελικά ο ίδιος και αφορά τον αρραβώνα της κόρης του με τον Στέφανο.

Το γεγονός ότι τον κορόιδεψαν για να του ρίξουν στάχτη στα μάτια τον κάνει να εκραγεί και κανείς δεν ξέρει πλέον ποια θα είναι η αντίδραση του. Στο μεταξύ η Θοδώρα μαθαίνει ότι οι γονείς της χρωστάνε σε αυτόν τον άνθρωπο την ώρα που ο Στέφανος ανυποψίαστος ακόμα για τις εξελίξεις αποφασίζει να πάει στο γραφείο για να της κάνει έκπληξη.

Όσο για την Λίνα, μετά το νέο της καβγά με τον Μάκη εξαφανίζεται από προσώπου γης και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να έχει πάει. Ενώ το διπλό παιχνίδι που παίζει όλο αυτόν τον καιρό οι Αλίκη στον Παντελίδη αποκαλύπτεται με πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την ίδια και τον Γιώργη η Στέλλα ετοιμάζεται να δολοφονήσει τον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ


Δημοσιεύτηκε

σε

από