Το Ναυάγιο (23/1): Η Στέλλα δoλoφoνoς; Του ρίχνει πoντικoφάρμακo στην βυσσινάδα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στο σημερινό 23/1 επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο στο MEGA, ο Στέφανος μεσολαβεί για να τα βρουν ο Μάκης με τη Λίνα, αλλά ο Μάκης αρνείται πεισματικά να τους ακούσει και δίνει τέλος στη σχέση του μαζί της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 50

«Είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις μαζί της. Να την παντρευτείς, ακόμα και παιδιά να κάνετε. Εγώ όμως δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της, ούτε να την ακούσω ποτέ ξανά. Αρκετά με τα ψέματά της», τονίζει και ο Στέφανος απογοητεύεται που δεν μπορεί να βοηθήσει το ζευγάρι να τα βρει ξανά.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, ζητά κάτι παράξενο από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος φροντίζει να εκβιάσει και τον Ιπποκράτη για να φιμώσει την Ειρήνη. Δεν έχει υπολογίσει, όμως, την αντίδραση του Ιπποκράτη. Ο Βασίλης παλεύει να πλησιάσει τη Στέλλα αλλά βρίσκει τοίχο, ενώ παράλληλα ο Γιώργης και η Αλίκη καταλαβαίνουν πως έχουν αρχίσει να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Και αυτά δεν είναι μόνο φιλικά. Ο Στελής βρίσκει κάτι που νόμιζε ότι είχε χαθεί για πάντα και αυτό τον γεμίζει χαρά. Ο Μάριος καταφθάνει στο σπίτι της Στέλλας χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει εκεί.

Αυτή όμως η φορά δεν θα πετύχει, λίγο μετά θα τον πυροβολήσει – δείτε το αποκλειστικό.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 51

Η Στέλλα για να πάρει το αίμα του άντρα της πίσω, έχει αποφασίσει να σκοτώσει τον Μάριο αλλά το σχέδιό της δεν πάει όπως το περίμενε, αφού ο Βασίλης που έχει καταλάβει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη συμπεριφορά της, πηγαίνει στο σπίτι της να μάθει τις προθέσεις της. Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει γιατί δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του. Ο Αγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα αλλά και πάλι εκείνος δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο μετά την λιποθυμία της κόρης του και μια συμπάθεια γεννιέται μεταξύ τους. Μάλιστα ο πατέρας της Ειρήνης δεν θα διστάσει να τον καλέσει στον γάμο της με τον Ιπποκράτη.

Κάντε like στην σελίδα της σειράς εδώ και μπείτε στην ομάδα για να μαθαίνετε τα πάντα για την σειρά εδώ

Η Ειρήνη μιλά με τον πατέρα της και του εξηγεί πως δεν θέλει να μείνει κλεισμένη στο σπίτι μετά τον γάμο. Εκείνος λοιπόν της προτείνει να φτιάξει ξανά το εργαστήριο αρωμάτων που είχε με τον Απόστολο, όμως η κοπέλα δεν θέλει να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά τη δεδομένη περίοδο που θέλει να αρχίσει τη ζωή της από την αρχή. Ομως, όταν ο Τρύφωνας της εξηγήσει πως με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει τη μνήμη του ζωντανή αλλά και θα κάνει κάτι που πραγματικά της αρέσει, ενδίδει και αποφασίζει να το κάνει. Με χαρά θα το ανακοινώσει και στον Ιπποκράτη, όμως εκείνος θα δείξει από την πρώτη στιγμή τη δυσαρέσκειά του. Θα της ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει η γυναίκα του να δουλεύει και παρόλο που η Ειρήνη θα του εξηγήσει την ανάγκη της να δουλεύει, εκείνος θα συνεχίζει να δείχνει την ενόχλησή του.


Δημοσιεύτηκε

σε

από