Αλέν Ντελόν – Ο λόγος που φορούσε πάντα στρατιωτικό μπουφάν

Ο Αλέν Ντελόν, ο θρυλικός ηθοποιός που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον γαλλικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, δεν ήταν μόνο γνωστός για το ταλέντο και την ομορφιά του.

Η βαθιά του αγάπη για τα ζώα, ιδιαίτερα για τα σκυλιά, αποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος της ζωής του και καθόρισε πολλές από τις προσωπικές του επιλογές.

Το παρεκκλήσι δίπλα στο νεκροταφείο: Ένας τελευταίος φόρος τιμής

Υπο την προστασία του είχε 8 σκυλιά. Είχε επίσης ένα μικρό νεκροταφείο με όλα τα 45 προηγούμενα σκυλιά.

Σε μια κίνηση που αναδεικνύει την αφοσίωσή του στα αγαπημένα του ζώα, ο Ντελόν έχτισε ένα μικρό παρεκκλήσι δίπλα στο νεκροταφείο, όπου επιθυμούσε να αναπαυτεί για πάντα. Μετά από πολλές προσπάθειες και συζητήσεις με τις αρχές, κατάφερε να πάρει την άδεια από το κράτος για να ταφεί σε αυτό το σημείο, δίπλα στα σκυλιά του. Αυτή η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς σχέσης που είχε με τα ζώα, τα οποία υπήρξαν πιστοί του σύντροφοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ο νεαρός Ντελόν και τα στρατιωτικά σακάκια: Ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα κουτάβια

Η αγάπη του Ντελόν για τα ζώα δεν εμφανίστηκε ξαφνικά στα τελευταία χρόνια της ζωής του, αλλά ήταν εμφανής από τα νεανικά του χρόνια. Ο νεαρός Αλέν συνήθιζε να φορά στρατιωτικά σακάκια, όχι μόνο για λόγους στυλ, αλλά και για έναν πιο τρυφερό σκοπό.

Συχνά συναντούσε κουτάβια στον δρόμο και χρησιμοποιούσε τα στρατιωτικά του σακάκια για να τα ζεστάνει και να τους προσφέρει προστασία από το κρύο.

Αυτή η πράξη φροντίδας και αγάπης αποκαλύπτει την ευαίσθητη πλευρά του Ντελόν, που έκρυβε πίσω από την εικόνα του γοητευτικού και σκληρού άνδρα.

Η κληρονομιά μιας βαθιάς αγάπης

Η ιστορία του Αλέν Ντελόν δεν είναι απλώς αυτή ενός μεγάλου ηθοποιού, αλλά και ενός ανθρώπου που είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για τα ζώα. Το παρεκκλήσι δίπλα στο νεκροταφείο και η απόφαση του να ταφεί μαζί με τα σκυλιά του είναι μια ισχυρή μαρτυρία της βαθιάς του αφοσίωσης στους τετράποδους φίλους του, μια αφοσίωση που τον συνόδευσε σε κάθε στάδιο της ζωής του.


Δημοσιεύτηκε

σε

από