Άγιος Έρωτας: Ανατριχιάζει το νέο τρέιλερ της σειράς – «Γιατί και εσύ; Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Το τρέιλερ της σειράς λίγο πριν από την πρεμιέρα κόβει την ανάσα!

Με διπλό επεισόδιο κάνει πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μια δυνατή ιστορία αγάπης, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ζωντανεύει στον «Άγιο έρωτα». Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του.

Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί.

Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha, για να γίνει η νέα μας συνήθεια.

Άγιος Έρωτας: Το τρέιλερ που κόβει την ανάσα

Το νέο τρέιλερ της σειράς κόβει την ανάσα, με τον πατέρα Νικόλαο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) να είναι γεμάτος μέσα στα αίματα και να πηγαίνει στην εκκλησία για συγχώρεση.

«Συγγνώμη! Θα με συγχωρήσεις. Γιατί; Γιατί και εσύ; Γιατί μου το έκανες αυτό;» φωνάζει κλαίγοντας με το βλέμμα του στη συνέχεια να είναι σοκαριστικό.

Με γουρλωμένα μάτια, τον φόβο να τον κυριεύει σηκώνει το όπλο του δίχως δεύτερη σκέψη!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Άγιος Έρωτας: Η υπόθεση

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Για να μην χάνετε κάθε νέο που αφορά την σειρά, μπείτε στην σελίδα εδώ και στην ομάδα εδώ.

Άγιος Έρωτας: Οι ηθοποιοί της σειράς

Το στόρι είναι αυτό που λέμε cheesy! Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Πιο cheesy ακόμα το καστ που απαρτίζεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς ιδανικούς για να κάνουν «βουτιά» σε μια άλλη εποχή όπως αυτή που διαδραματίζεται η σειρά:

Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ελευθερία Πάλλα, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου.

Μάλιστα μετά από καιρό στο καστ θα δούμε και τη Μαρίνα Ψάλτη αλλά και την Καλλιρόη Μυριαγκού, την αγαπημένη «Ματίνα Μανταρινάκη» με το εξαιρετικό ταλέντο στους δραματικούς ρόλους.


Δημοσιεύτηκε

σε

από