Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Αυτά τα εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα – Είναι πλέον θέμα…»

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρεται στην υγεία της Μαρινέλλας

Η γνωστή λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης ερμηνεύτριας Μαρινέλλας, η οποία πρόσφατα υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η Παγώνη εξήγησε την σοβαρότητα της κατάστασης και την απαιτητική διαδικασία της ανάρρωσης, υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη περίοδος θα είναι κρίσιμη για την εξέλιξη της υγείας της.

Η σοβαρότητα των αιμορραγικών εγκεφαλικών

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε πως τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι από τα πιο δύσκολα περιστατικά που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος, εξηγώντας ότι η πρόγνωση δεν μπορεί να γίνει αμέσως. «Η πορεία της υγείας θα φανεί τις επόμενες 2 με 3 ημέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η υπομονή και η προσοχή των ιατρών είναι απαραίτητες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η εγκεφαλική αιμορραγία θα συνεχίσει να επεκτείνεται ή αν θα σταθεροποιηθεί.

Συμπτώματα και ανάρρωση

Η εγκεφαλική αιμορραγία προκαλεί έντονο πονοκέφαλο, ενώ η ανάκαμψη εξαρτάται σημαντικά από τη γενική κατάσταση της υγείας του ασθενούς. Η Παγώνη επεσήμανε ότι παράγοντες όπως η ηλικία και το επίπεδο στρες παίζουν μεγάλο ρόλο στην πορεία της ανάρρωσης. Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό πόσο σύντομα ή δύσκολα θα επανέλθει ο ασθενής στην καθημερινότητα.

Οι συστάσεις της Ματίνας Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επαγγελματική δραστηριότητα της Μαρινέλλας, αναφέροντας ότι η ένταση της σκηνής και οι απαιτήσεις των συναυλιών δεν ευνοούν την ανάρρωση. «Κανονικά, δεν θα έπρεπε να επιστρέψει στη σκηνή υπό τέτοιες συνθήκες», προειδοποίησε, τονίζοντας πως η ξεκούραση είναι αναγκαία προκειμένου να προστατεύσει την υγεία της.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Κλείνοντας, η Παγώνη εξέφρασε την ευχή να αναρρώσει γρήγορα η αγαπημένη τραγουδίστρια και να μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στο κοινό της. Όπως επεσήμανε, η υποστήριξη και η αγάπη του κόσμου είναι πολύτιμη σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι η υγεία της Μαρινέλλας και η πλήρης ανάρρωσή της.

 



Δημοσιεύτηκε

σε

από