Ο Γιατρός: Λίγο πριν από την πρεμιέρα Μαρκουλάκης, Ματίκα, Ρουμελιώτη μοιράζουν spoilers – «Είναι τσιμπημένη μαζί του…»

Με διπλό επεισόδιο κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha, Ο Γιατρός απόψε στις 21:00

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς Ο Γιατρός, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τρύπωσε στα backstage, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι ηθοποιοί μοιράστηκαν με το κοινό το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες, την ενθουσιώδη προετοιμασία για το πρώτο επεισόδιο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τα γυρίσματα.

Οι πρωταγωνιστές δεν παρέλειψαν να δώσουν μερικά ενδιαφέροντα spoilers για τη σειρά, προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές για μεγάλες ανατροπές και έντονο δράμα.

«Με περίμενε ο ρόλος και τον περίμενα εγώ. Ήταν ένας ρόλος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σε ένα πλαίσιο που είχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Αν ο αγώνας του ήταν να μπορέσει να ενταχθεί στο εργασιακό του περιβάλλον, τώρα προσπαθεί να πάει ένα βήμα παραπέρα, όχι για να κερδίσει θέση, αλλά για να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη» είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η δε Θάλεια Ματίκα είπε: «Η Άννα έχει πίστη στον Αντρέα. Η Άννα θα προχωρήσει στην υιοθέτηση ενός παιδιού. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που θα τη χαρακτηρίσει».

Greek TV 📺 ☑️ Σειρές 🎥 Ταινίες & Spoiler

«Ο Αλέξανδρος δεν είναι μονοδιάστατος, θα πάει τα πράγματα σε πολύ σκοτεινούς δρόμους» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Έχω μεγάλο ανταγωνισμό με τον Αντρέα. Νομίζω ότι η Άννα είναι λίγο “τσιμπημένη” μαζί του, κάπως στο παρελθόν νιώθει ότι αυτός την απέρριψε με έναν τρόπο» ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

 



Δημοσιεύτηκε

σε

από