Ο Mark Zuckerberg έχει λιώσει ένα παιχνίδι και θα έμενε έκπληκτος αν κάποιος μπορεί να τον νικήσει

Όπως φαίνεται, πέρα από την τεχνολογία, ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, αγαπά και το gaming, αποκαλύπτοντας πως έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι!

Αναλυτικότερα, ο Zuckerberg μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για το δημοφιλές 4X turn-based παιχνίδι στρατηγικής Civilization, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Pubity. Όπως αποκάλυψε, έχει αφιερώσει περισσότερες από χίλιες ώρες στο παιχνίδι, κάτι που το επισήμανε μέχρι και η σύζυγός του, Priscilla Chan. Μάλιστα, ο Zuckerberg λατρεύει τόσο το Civilization που έχει τη φιλοδοξία να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο σε αυτό!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Zuckerberg ισχυρίστηκε με αυτοπεποίθηση ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάκτησης του Grandmaster rank στο παιχνίδι, έναν πραγματικά αξιοσημείωτο βαθμό που αντικατοπτρίζει πόσο ικανός είναι σε αυτό. Ο Zuckerberg δήλωσε επίσης ότι αμφιβάλει αν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που μπορεί να τον νικήσει στο Civilization, δείχνοντας ότι το βλέπει και αρκετά ανταγωνιστικά.

Ο Zuckerberg άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κάποιο live stream στο Twitch στο μέλλον, όπου θα έδειχνε τις ικανότητές του και ίσως θα προκαλούσε σε αναμετρήσεις και άλλους παίκτες.

Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξής του μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω:

 

@pubity Finding time to play 1000 hours of Civilisation 6 and run Meta is mindblowing 🤯 #RoadTo20Million #Pubity ♬ original sound – Pubity


Δημοσιεύτηκε

σε

,

από