Κατηγορούμενος για βιασμό Σοφιανίδης: «Δεν κατάλαβα πως ήταν 12 ετών, αλλά 17»- Μόνο που έχει κόρες και 12 και 17 ετών! (vids)

Το ψέμα του Γιάννη Σοφιαννίδη γίνεται τρανταχτό αν αναλογιστεί κανείς πως ο ίδιος είναι πατέρας τριών κοριτσιών. Έχει κορίτσι και 12 ετών και 17 ετών. Πως δεν κατάλαβε λοιπόν τη διαφορά;

Ο κατηγορούμενος για βιασμό Γιάννης Σοφιανίδης, ο 42χρονος από τον Ασπρόπυργο που γεννήθηκε στη Νίκαια, όπως και ο κατηγορούμενος βιαστής-μαστροπός Ηλίας Μίχος, ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη και μάλιστα πολλές φορές έναντι αμοιβής.

Δεν παραδέχεται βιασμό – μιλάμε όμως για ένα παιδί 12 ετών- ενώ είπε πως δεν κατάλαβε ότι η μικρή ήταν 12 ετών, αλλά την πέρασε για 17.

Πως μπορείς όμως αλήθεια να μην ξεχωρίσεις ένα παιδί 12 ετών από ένα 17 ετών το οποίο και αυτό βέβαια είναι ανήλικο;

Το ψέμα του Γιάννη Σοφιαννίδη γίνεται τρανταχτό αν αναλογιστεί κανείς πως ο ίδιος είναι πατέρας τριών κοριτσιών. Έχει κορίτσι και 12 ετών και 17 ετών. Πως δεν κατάλαβε λοιπόν τη διαφορά;

Έχει κόρη στην ηλικία της

Μηχανικός στο επάγγελμα ο Γιάννης Σοφιανίδης, παντρεμένος, έχει τρεις κόρες. Το ένα μάλιστα, από τα κοριτσάκια του είναι 12 ετών. Όπως το παιδί που κατηγορείται ότι βίασε.

Στον Ασπρόπυργο όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα όταν έμαθαν για τον γείτονά τους.

Συγγενής 42χρονου ανέφερε: «Σοκαρίστηκα. Δεν το περίμενα από αυτό το παιδί. Δε ξέρω. Δε ξέρω τι να σας πω. Έχει τρία παιδάκια. Η αλήθεια, δεν τον πολύ έβλεπα. Τον πατέρα του είχα. Ο πατέρας του ερχόταν με έβλεπε…».

Οι συγγενείς του 42χρονου στην αρχή νόμιζαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Όταν όμως, είδαν τη φωτογραφία και το όνομά του να δημοσιοποιείται, τα έχασαν…

Συγγενής του 42χρονου: «Τον γνώριζα. Σίγουρα πέσαμε από τα σύννεφα. Τι… Κανείς δεν το πίστευε. Έτσι, ήσυχο παιδί, δεν μίλαγε πολύ, φαινόταν ήσυχος. Μ’ ένα μηχανάκι ήταν, έχει τρία παιδιά, τρία κοριτσάκια. Οικογενειάρχης είναι. Έχουν τρελαθεί όλοι οι άνθρωποι. Όλοι στη γειτονιά δεν το πιστεύουν. Είναι φοβερό. Εδώ πέρα, όλοι έχουν φρίξει, έχουν τρελαθεί».

Ο Γιάννης Σοφιανίδης παραδέχτηκε ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα πως είχε σεξουαλικές επαφές με το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής περισσότερο από μια φορές, αρνήθηκε την πράξη του βιασμού και ισχυρίστηκε πως τα χρήματα τα οποία ήταν 50-70 ευρώ τα έδινε στο χέρι του παιδιού και όχι στον Ηλία Μίχο.

 

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος για τους κατηγορούμενους

Ο δικηγόρος του 53χρονου και του 42χρονου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA και στο Νίκο Ευαγγελάτο κι ανέφερε: «Είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, έχουν κατασχεθεί τα κινητά κι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του κατηργημένου».

Και συνέχισε ο κ. Χρονόπουλος: «Με το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας αυτό που έχει βγει προς τα έξω με αυτό που έχει συμβεί απέχει πάρα πολύ».

Για τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί σε πλατφόρμες σε βάρος του παιδιού δεν έχει λάβει ακόμη γνώση ο δικηγόρος και είπε ότι πρώτη φορά ακούσει για τις επισκέψεις σε οίκο ανοχής.

Ερωτώμενος εάν θα συνεχίσει στην υπόθεση ανέφερε: «Έλαβα την εντολή εκπροσώπησης από τον βασικό κατηγορούμενο χθες, όντως πήρα την δικογραφία και έκανα ραντεβού, αλλά η δικογραφία είναι ελλιπής» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει.


Δημοσιεύτηκε

σε

από