Δεν επιβεβαιώνεται η καταγγελία γυναίκας για τον χαμό του 5χρονου παιδιού της και του 40χρονου συζύγου της στα Τέμπη

Ισχυρισμός

Γυναίκα επονομαζόμενη ως κ. Αντωνία δήλωσε πως έχασε το 5χρονο παιδί της και τον 40χρονο σύζυγό της στη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη και πήρε πίσω «στάχτες και αποκαΐδια».

Συμπέρασμα

Επίσημες δηλώσεις της ΕΛ.ΑΣ διαβεβαιώνουν ότι ουδέποτε είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι 40χρονος άνδρας και 5χρονο παιδί, ενώ σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας δεν υπάρχει οικογένεια που να έδωσε δείγμα DNA και να αναζητά πατέρα και γιό.

Ύστερα από την μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συγγενείς και οικείοι των αγνοουμένων, σε προσπάθεια συγκέντρωσης πληροφοριών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, απευθύνθηκαν σε μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονταν οι τηλεοπτικές δηλώσεις μιας γυναίκας που αναφερόταν στον χαμό του 5χρονου παιδιού της και του 40χρονου συζύγου της που «επέβαιναν στο πρώτο βαγόνι». Ωστόσο, ύστερα από επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές έγινε αντιληπτό ότι οι δηλώσεις της γυναίκας αυτής δεν επιβεβαιώνονται. Πάμε να εξετάσουμε τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει.

Διαβάστε την συνέχεια στο ellinikahoaxes.gr


Δημοσιεύτηκε

σε

από