Τραγωδία: Νεκρός μετά από άλμα από ελικόπτερο ο 27χρονος ΣΥΟΠ Παναγιώτης Γιαννιός

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Τετάρτη (29.6.2022) το απόγευμα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στην Κύπρο ένας 27χρονος Συμβασιούχος Οπλίτης της Εθνικής Φρουράς.

Ο άτυχος Παναγιώτης Γιαννιός, 27χρονος Συμβασιούχος Οπλίτης της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο τραυματίστηκε σοβαρά στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας την περασμένη Δευτέρα, όταν πραγματοποίησε άλμα από ελικόπτερο στη θάλασσα.

Για το τραγικό γεγονός διεξάγεται έρευνα τόσο από την Εθνική Φρουρά όσο και από την Αστυνομία Κύπρου»

Παράλληλα, το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ΣΥΟΠ.

Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις είχαν δείξει ότι ο τραυματισμός του 27χρονου ΣΥΟΠ, επήλθε από την πρόσκρουση του στη θάλασσα, η οποία δεν έγινε με το σωστό τρόπο.

Σημειώνεται ότι, ο 27χρονος καταδρομέας ήταν έμπειρος και δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τέτοιου είδους άσκηση, αφού είχε καταταχθεί στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς εδώ και έξι χρόνια.
πενθυμίζεται ότι, είναι η τρίτη τραγωδία, μέσα σε ένα χρόνο, που σημειώνεται στην Εθνική Φρουρά, καθώς στις 12 Μάϊου, η 27χρονη νεαρή ΣΥΟΠ, Νάταλη Νεοφύτου, έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο ατύχημα, εν ώρα υπηρεσίας.

Επίσης, πριν από περίπου ένα χρόνο, ο 33χρονος Λοχαγός, Ξάνθος Κυριάκου, άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από άσκηση, όταν στην προσπάθειά του να καταρριχηθεί σε ειδική πλατφόρμα, το σχοινί που χρησιμοποιούσε, αποκόπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό, βάθους πενήντα μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα.

reporter.com.cy


Δημοσιεύτηκε

σε

από